maanantai 16. elokuuta 2010

Farkut

Tokaluokkalainen halusi kouluhousuiksi muutakin kuin verkkareita ja collegehousuja. Kaapista löytyi pölhönväristä farkkua ihan kaupasta ostettuna kankaana ja koska Ottobresta (4/09) valikoimani malli oli niin monesta palasta tehty, niin en alkanut vanhoja farkkuja tilkkuamaan vaan otin suosiolla sen kankaan. Tikkaukset tein valkoisella, koska tiesin jo valmiiksi, että värjättäväksi ne housut menisivät kuitenkin. Hetken kyllä suunnittelin kloriittisutimista, mutta eihän se perusväri siitä olisi kummentunut. Mukava malli, ei ainakaan tylsä ja tikkaamista riitti! Piiitkästä pitkästä aikaa tein vetskarisepaluksen eikähän se vaikeaa ollutkaan. Koko on 140D ja istuu mainiosti. Pitää kuulemma tehdä toisetkin...

Ennen värjäystä (sininen väri oli luonnossa paljon vaaleampi ja lällympi):

Kuvan laitaan ehti jo pienet varpaat... (Kuvat näyttävät aina vain epätarkemmilta. Sinisten farkkujen kuva on otettu kyllä hieman hämärässä, mutta on nämä toisetkin utuisia. Joskus olen epäillyt, että patterien loppumista edeltävät kuvat ovat huonompia. Jospa ne uudet patterit sitten auttaisivat, on ne ainakin halvempia kuin uusi kamera.)
Taskuissa ja takakaarrokkeessa on hiuslaskoksia ja etulahkeessa menee tuollainen leikkaussauma. Takataskuissa on läpät ja metallinapit. Sepalusvetskari on vanhoista farkuistani purettu.

1 kommentti: